DENTALNI TURIZAM- 10 razloga zbog kojih ne biste smeli da propustite da svoj odmor iskoristite za posetu stomatologu

DENTALNI TURIZAM- 10 razloga zbog kojih ne biste smeli da propustite da svoj odmor iskoristite za posetu stomatologu
Stomatološke ordinacije u Srbiji godinama unazad postale su nezaobilazna destinacija srpskih državljana koji žive i rade u zemljama inostranstva, kao i stranih državljana koji su dobro informisani o kvalitetu i cenama stomatoloških usluga koje nude ordinacije u našoj zemlji.

Grad Kragujevac svojom istorijskom i kulturnom baštinom privlači sve veći broj turista, kojih je od početka 2017. godine bilo čak nešto više od 7500.
Stomatološki centar “Ćirić” odlučio je da doprinese razvoju dentalnog turizma u Kragujevcu nudeći kompletne stomatološke usluge iz svih oblasti stomatologije, uključujući i mogućnost snimanja kompletnih vilica i pojedinačnih zuba.

Razlozi zbog kojih bi trebalo da se opredelite za stomatološki turizam u Kragujevcu, u centru “Ćirić” jaki su i brojni, a navešćemo makar 10 najvažnijih:

1. Izuzetno povoljne cene svih usluga, čak i 10 puta jeftinije u odnosu na najrazvijenije zemlje sveta, ali i niže u odnosu na glavni grad Beograd. Za strane državljane i osobe koje borave u inostranstvu postoji mogućnost izdavanja faktura kako bi im se u zemlji prebivališta refundirao deo troškova lečenja na osnovu zdravstvenog osiguranja.

2. Stručni, posvećeni lekari koji se neprekidno usavsavaju kako bi bili u koraku sa svetskim tokovima u stomatologiji

3. Ordinacija opremljena najsavremenijim aparatima za snimanje zuba i vilica, dijagnostikovanje oboljenja usta i zuba i sprovodjenje potrebne terapije

4. Kratki i zagarantovani rokovi izrade svih stomatoloških nadoknada

5. Ugradnja najkvalitetnijih implanata vodećih svetskih proizvodjača

6. Najbolji rezultati estetske stomatologije uz korišćenje kompjuterizovane stomatologije

7. Mogućnost uspostavljanja buduće poslovne saradnje. Više informacija potražite ovde

8. Anti-aging i estetski tretmani lica (hijaluronski fileri, mezoterapija, botox, hemijski piling, lipoliza, PRF)

9. Za veće stomatološke radove obezbedjen besplatan smeštaj tokom sprovodjenja terapije. Moguće je obezbediti i dodatne usluge- doček na aerodromu ili autobuskoj stanici i usluge turističkog vodiča.

10. Sjajne turističke atrakcije Kragujevca i okoline koje treba posetiti. Geografska pozicija Kragujevca omogućava brz i lak obilazak planina, izletišta, termalnih banja i drugih gradova Srbije. Detaljnije informacije o Kragujevcu možete pročitati ovde

Komunikacija sa pacijentima moguća je putem svih elektronskih aplikacija (e-mail, viber, skype, whatsapp). Javite nam se na broj telefona +381 (0)640074692 ili pišite na e-mail adresu office@ciricdental.com.
Izrazite svoje želje, pošaljite snimke zuba ukoliko ih već imate, a mi ćemo dati predlog terapije i reći cenu tretmana.

Stomatološli centar “Ćirić” želi Vam dobrodošlicu!

Share: